Header image

Rahat jaettu… – 21.4.2011

Posted by Ulla Harju in Yrittäjyys

Luin tiistaina Hämeen Sanomista, että alueen työllistämismääräraha on tälle vuodelle jaettu. Huhtikuussa.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että esimerkiksi uudet aloittavat yritykset eivät saa enää Starttirahaa, nuorten työllistymiseen tarkoitetut Sanssi-kortit on käytetty ja työllisyyskoulutus tyssää. Harri Jokinen Hämeenlinnan TE-toimistosta sanoo Hämeen Sanomissa:

Rahojen loppuminen saattaa vaikuttaa satojen ihmisten työllistymiseen.

 

Ai saattaa? Mietin vain itse näin pienyrittäjänä, että millä tavalla pieni yritys palkkaa tarvitsevansa uuden työntekijän, kun kustannukset ovat niin kovat eikä tukia tule? Tai millä tavalla esimerkiksi työtön ihminen perustaa ideoimansa uuden yrityksen, jos Starttirahasta ei ole tietoakaan? Tai miten nuoriso saa töitä, kun kaikki Sanssi-kortit on jo käytetty? Tiedän, etä näihin kysymyksiin ei ole suoria vastauksia, mutta pistäähän se miettimään.

Itse olin viime vuonna toimintani aloittaessani täysin riippuvainen Starttirahasta. Ilman tukea en olisi nyt tässä. Työllistettynä.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.