Header image

Lähetä kesäkortti! – 31.5.2011

Posted by Ulla Harju in Viestintä ja media | Yrittäjyys

Istuimme päivänä jos toisenakin Hannan kanssa toimistomme remonttia paossa kahvilassa ja mietimme kaikenlaista yritystoimintaamme liittyen. Ajatus lensi tavalliseen tapaan ja yhtenä heittona mieleen tuli kesäkorttikampanja (kyllä, ajatus juontaa juurensa kesäkumikampanjasta…). Ja kun heittelimme ajatuksia asiasta eteenpäin, tajusimme että tästähän voisi jopa tulla jotakin! Eikö olisikin hyvä idea, jos yritys voisi lähettää aurinkoisia terveisiä kesää varten! Joulukortithan tietävät kaikki, mutta voisihan sitä muistaa yhteistyökumppaneita myös muulloinkin. Ilahduttaa ystäviä ja tuottaa hyvää mieltä! Nyt haluamme tehdä asian helpoksi!

Kesäkorttikampanjan tulokset näkyvät alla. Voit käydä katsomassa koko tuotoksen tilausohjeineen nettisivuiltani kohdasta Kesäkortit. Pään avaus Itellan suuntaan on myös vireillä. Hehän ovat vain mielissään, jos joku kortteja oikeasti lähettelee.

Laitetaan posti liikkeelle ja kusti polkemaan!

Korttimallit

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.