Header image

Rentoa hiljaiseloa – salaisuus julki!

Posted by Ulla Harju in Omat jutut | Rento Design | Yrittäjyys

Blogini on pitänyt hiljaiseloa. Tosin Rentoa sellaista. Minulla on nimittäin salaisuus, joka paljastukoon nyt.

Olemme Hannan kanssa kaikessa hiljaisuudessa puuhailleet yhteistä nettikauppaa. Ja aika on vain valunut käsistä asioita selvitellessä. Ette arvaakaan miten vaikeaa on yrityskauppa eli vanhan yrityksen ostaminen omiin nimiin. Koukeroita on riittänyt, sen voin taata, mutta nyt vihdoin YTJ:ssä näkyy yrityksemme uusi nimi, Rento Design Oy. High fives!

Mikä sitten on Rento Design? Rento Design on verkkokauppa, jossa myymme itse suunnittelemiamme t-paitoja, julisteita ja kehyksiä, läppärin laukkuja ja sleevejä sekä vanhoista lehdistä tehtyä kierrätyskamaa. Yhdistämme yritykseemme sanat huumoritaju, värikkyys, ekologisuus sekä eettisyys.

Rento Design on myös oman mallistomme tuotemerkki.

Itse kauppa ei ole vielä auki, mutta lupaan päivittää tietoja rennon kauppamme aukaisemisesta ja projektin etenemisestä. Koukeroita nimittäin vielä riittää…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.