Header image

Jenkkivarma grilli?

Posted by Ulla Harju in Hullut jutut | Viestintä ja media

Kesällä on kiva grillailla, ja joskus kun sattuu olemaan tien päällä (festareilla), niin kertakäyttögrilli on mahtava varuste ottaa mukaan. Mekin ostimme kesällä kertakäyttögrillin, jota tuli joskus myös testattua. En nyt lähde erittelemään sitä, miten hyvää ruokaa (makkaraa) sillä sai aikaiseksi, vaan takerrun taas lillukan varsiin eli ohjeisiin, joita grillin pahvisuojiin on kirjattu.

On aivan mahtavaa, että grillissä neuvotaan ottamaan pahvisuojukset pois. Kukaanhan ei tietenkään tiedä, että jos grillin sytyttää eli laittaa päälle, niin silloin pahvi saattaa kuumeta ja palaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja seuraava naurattaa vielä enemmän:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ai jaa, ihanko totta?! Minähän olisin juuri halunnut tuon lohimedaljongin grillata (syvästi muuten ihmettelen, että onko lohi oikeasti mahdollista saada jopa kypsäksi asti kertakäyttögrillillä, sen verran tehoton tuo vekotin tuppaa olemaan). Niin, ja grillihän muuten maksaa peräti euron verran, joten jos joku nyt kuvittelee, että sillä saa mukaansa myös kuvassa nähdyt lohimedaljongit, niin ”Haloo, maa kutsuu!”. Eurollahan ei saa nykyään edes maitotölkkiä saatika sitten hyvin kasvatettua lohta.

Summa summarum, ohjeet on varmasti tehty jenkkejä ja tarkemmin sanottuna heidän lakimiehiään varten, ettei kukaan vaan pääse haastamaan oikeuteen. Vai?!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.